[ENTERPRISE] Vad är skillnaden på en kampanj på eventnivå och kontonivå?

Kampanjer skapade på kontonivå kan bli aktiverade på flertal event. Alla kampanjer på kontonivå kan du hitta under underrubriken Nedärvda. Du kan starta och avsluta kampanjer på kontonivå hur som helst, men när de är aktiverade på ett event är det inte längre möjligt. Var medveten om att du måste starta kampanjen på kontonivå innan de är syliga på eventnivå.

Observera: Kampanjmöjligheten är för tillfället enbart tillgänlig för Enterprice-kunder. Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!