Hur raderar eller redigerar jag en roll?

Alla roller kan raderas från ett delat Billetto-konto. Så här gör du:

1. Klicka på din ditt namn uppe i högra hörnet.
  2. Klicka på Kontoöverblick
  3. Klicka på Arrangör -> Rollhantering i menyn till vänster.
  4. Leta upp rollen du önskar att radera och klicka sedan på den Ta bort till höger.

När ni bekräftat raderingen med ett Ja så har denna roll inte längre tillgång till kontot.

Var uppmärksam på att även ni kan bli borttagen från kontot. Detta kan dock bara göras av en administratör eftersom det här är den enda rollen som kan lägga till eller ta bort roller.

För att redigera en roll går du in på Rollhantering, letar upp rollen och klickar på Ändra till höger.

Ni kan tyvärr inte lägga till en tidigare raderad e-postadress på nytt till kontot. Till exempel: om ni lagt till johan@mail.se som Ekonomichef, så kan ni inte längre använda e-postadressen johan@mail.se för rollen som Administratör.