Hur ändrar jag min profil som biljettköpare?

För att ändra inställningarna i din profil är det bara till att logga in på ditt Billett-konto och klicka på din profilbild uppe i högra hörnet. Där inne kan du sen uppdatera personlig information så som namn, e-postadress, lösenord samt connecta din profil till ditt Facebook-konto.

Om du klickar på "Publika arrangörssidan" så kan du se en förhandsvisning på hur det ser ut för de som besöker din sida (beroende på vilka privata inställningar du har). Du kan skräddarsy din profil precis hur du vill ha den under "Redigera". Där kan du redigera namn, arrangörens e-postadress, profil & omslagsbild samt göra uppdateringar och ändringar i privata inställningar.