Jag vill inte att min sida ska vara publik. Hur kan jag ändra mina privata inställningar?

För att ändra dina privata inställningar behöver du bara logga in på ditt Billetto-konto och därefter

1. Gå till din privata profil uppe i högra hörnet av sidan
2. Gå sen till din "Publika arrangörssidan"
3. Klicka på "Redigera"
4. Scrolla ner till "Sekretess" varpå du kan välja att ha en sökbar eller ej sökbar profil genom att bara klicka i det som passar
5. Glöm inte att trycka "Updatera profil" för att spara ändringarna

Om du väljer att ha en inte sökbar profil så kommer ditt namn inte att synas på eventsidors offentliga gästlistor.