Är det möjligt att ha flera personer som scannar i dörren till ett event?

Det är fullt möjligt att ha flera personer ansvariga för scanningen utan att de behöver ha full tillgång till ditt arrangörs-konto. Detta kan du aktivera genom att ge dem en arrangörskod.

Så här gör du:
1. Gå till Mina event uppe i vänstra hörnet på sidan
2. Klicka på Hantera för det event det gäller
3. Välj Biljettscanning & Försäljning i entré från listan till vänster
4. Klicka på Generera ny

Du kan därefter ge ut denna kod till de som ska scanna biljetterna, varpå de använder den för att "logga in" på ditt konto utan någon som helst tillgång till din privata kontoinformation.