Är det möjligt att ha flera personer som scannar i dörren till ett event?

Det är fullt möjligt att ha flera personer ansvariga för scanningen utan att de behöver ha full tillgång till ditt arrangörs-konto. Detta kan du aktivera genom att ge dem en arrangörskod.

Så här gör du:
1. Gå till "Kalender" uppe i vänstra hörnet på sidan
2. Klicka på "Hantera" för det event det gäller
3. Välj "Event Manager" från listan till vänster
4. Klicka på "Generera ny"

Du kan därefter ge ut denna kod till de som ska scanna biljetterna, varpå de använder den för att "logga in" på ditt konto utan någon som helst tillgång till din privata kontoinformation.