Hur skickar jag om en biljett till en av mina biljettköpare?

Om en (eller flera) av dina gäster inte mottagit sina biljetter eller skrivit fel e-postadress när de gjorde ordern så har du möjlighet att skicka om eller skicka vidare biljetten till den nya e-postadressen. För att göra detta behöver du:

• Klicka på Mina event uppe i högra hörnet på sidan
  • Välj det event det gäller och klicka Hantera
  • Klicka vidare in på Deltagare i menyn till vänster och därefter Orderhantering
  • Leta upp ordern ifråga och klicka på ikonen på höger sida om den
  • Nu har du valet att Ladda ner PDF, Skicka om PDF och Skicka PDF

Du kan Ladda ner PDF om du behöver en kopia av biljetten.

Skicka om PDF om biljettköparen har fyllt i korrekt e-postadress men inte hittar biljetten.

Skicka PDF om biljettköparen skrev fel e-postadress. Detta valet kommer öppna ditt mailprogram. Om detta alternativet inte passar med inställningarna på din dator kan du också välja att ladda ner PDF:en och skicka den som en bifogad fil från din mail.