Hur gör jag ett återköp till en av mina biljettköpare?

Du kan skicka en förfrågan om att göra återköp för en eller flera av din gäster. För att göra detta behöver du antingen deras mailadress, namn eller ordernumer (de bör ha informationen i orderbekräftelsen de fick skickat till sig tillsammans med deras biljett).

Gör en förfrågan genom att följa dessa instruktioner:

• Klicka på Mina event i menyn uppe på din Billetto-sida
  • Välj det event du vill göra återköpet från och klicka Hantera
  • Klicka vidare in på Orderhantering (i panelen till vänster)
  • Hitta ordern det gäller
  • Du har nu valet att Be om återbetalning till höger på sidan

Notera att återbetalningarna görs under Billetto Supports öppningstider (Mån-Fre, kl 9-16) och det kan ta upp till 5 bankdagar innan pengarna är på väg tillbaka till kontot (beroende på vilken bank biljettköparen använder sig av). Återköps kan bara göras för pågående event och det är endast biljettpriset som återbetalas, inte avgifterna.