Hur gör jag ett återköp till en av mina biljettköpare?

Du kan skicka en förfrågan om att göra återköp för en eller flera av din gäster. För att göra detta behöver du antingen deras e-postadress, namn eller ordernummer (de bör ha uppgifterna i orderbekräftelsen de fick skickat till sig tillsammans med sin biljett).

Gör en förfrågan genom att följa dessa instruktioner:

• Klicka på Mina events i menyn uppe på din Billetto-sida till höger
  • Välj det event du vill göra återköpet från och klicka Hantera
  • Klicka vidare in på Deltagare i menyn till vänster och klicka därefter på Orderhantering
  • Hitta ordern det gäller och klicka på ikonen på höger sida om den
  • Du har nu valet att Be om återbetalning till höger på sidan

Notera att återbetalningarna görs under Billetto Supports öppningstider (Mån-Fre, kl 9-16) och det kan ta upp till 5 bankdagar innan pengarna är på väg tillbaka till kontot (beroende på vilken bank biljettköparen använder sig av). Återköp kan bara göras för pågående event och det är endast biljettpriset som återbetalas, inte avgifterna.