Eksporter/ Last opp billettlisten

Hvis du har solgt billetter offline og du ønsker å legge til denne informasjon til ditt billettsalg på Billetto, kan du laste opp billettlisten i en CSV-fil.

For å laste opp billettlisten gjør du følgende:

1. Klikk deg inn på "Mine events".
2. Velg "Administrer" på eventet du ønsker å laste opp billettene til.
3. Klikk deg inn på "Billetter"
4. Velg "Last opp billetter" funksjonen & følg instruksjonene oppgitt.

For å eksportere billettlisten:

Følg stegene oppgitt over og velg "Eksporter billetter". Listen med billetter vil bli sendt til din e-post.