Koble opp et lokalet/ Lagre adressen til et lokalet

Spar litt tid og koble opp din Billettobruker til et bestemt lokalet eller spillested hvis du skal arrangere flere events på samme sted.

For å legge til et nytt lokale:

1. Begynn med å opprette et nytt event
2. Klikk deg inn på "Kontooversikt", bla deg ned til seksjonen "Venues" og klikk på "Koble opp venue".
3. Klikk på "Registrer venue" knappen som du finner på høyre side
4. Her kan du nå skrive inn navnet på lokale eller selve adressen.

Du kan også legge til et bildet som fanger stemningen til det valgte spillestedet eller lokale.

Avanserte innstillinger:

1. Du kan også endre "Kapasiteten til venue" under "Avanserte Innstillinger"
2. Hvis du har flere events som kjører samtidig på samme sted, kan du også begrense antall tilgjengelige billetter for alle events den dagen, ved å klikke på "Cross-event tidsbasert kapasitet".