Hvorfor står det ingen tilgjengelige billetter på mitt event?

Hvis du opplever at det står "Ingen tilgjengelige billetter" på ditt event, skal du gjøre følgende:

Klikk på Kalender øverst til venstre > trykke Rediger > Gå ned til billetter > Klikk på møllehjulet til høyre (avanserte innstillinger). Her kan du endre billettsalg start og slutt dato. Når dette er endret skal du bare trykke på publisere, og så skal billettene være tilgjengelig igjen.