Er det mulig å inkludere MVA i billettprisen?

Arrangører har det hele og fulle ansvar for å finne og rapportere riktig MVA. Det er ikke noe som blir inkludert i billettprisen automatisk av Billetto. Du kan dog bruke Billetto til å vise frem hvor mye av billettprisen som er MVA til billettkjøperne, dersom du ønsker dette.

For å gjøre dette må du først oppdatere MVA-informasjonen din:

1. Logg inn på Billetto

2. Klikk på ikonet for "Salgsoversikt" ved siden av brukernavnet ditt øverst i høyre hjørne

3. Klikk på "Bankinformasjon" og finn feltet for å fylle inn MVA-informasjon

Når du har lagret endringene kan du vise frem MVA for billettkjøpere. Logg inn for å opprette eller redigere et event og gjør det følgende:

1. Skroll ned til "Velg billettype"

2. Klikk på ikonet som ser ut som et hjul for å komme til "Avanserte innstillinger"

3. Finn alternativet "MVA-sats" i menyen, og sett denne til 20% hvis du vil at billettkjøperne skal få se MVA på kvitteringen. Merk: billettprisen forblir den samme som du har satt den til tidligere.

4. Repeter prosedyren for alle billettyper du ønsker å vise MVA for

5. Klikk på "Publiser" for å lagre innstillingene

Når noen kjøper billetter til ditt event vil de nå se hvor mye av billettprisen som er MVA når de får tilsendt e-postbekreftelsen.