Hvordan sette opp en Facebook Pixel for ditt event

Før du starter må du lage en Facebook Pixel fra markedsføringskontoen din på Facebook. Slik gjør du det.

Det å sette opp en Pixel for billettoprofilen din gjør det lett for deg å spore alle dine kommende eventer. Dette er det du trenger å gjøre:

Sett opp Facebook Pixel for alle eventene dine.

1. Klikk på Kontooversikt ved siden av profilbildet ditt på billetto.no (øverst i høyre hjørne)
  2. Klikk på Facebook Pixel i menyen til venstre
  3. Lim inn din Facebook pixel-ID og trykk på oppdater.

Det kan ta opptil 24 timer før Facebook registrerer trafikk gjennom din Facebook Pixel. Du kan nå sette opp kampanjer basert på eventene dine og spore hvor billettkjøperne kommer fra.

Hvis du bare vil spore salg fra et enkelt event på Billetto, kan du gjøre det ved å lime inn Pixel-koden under innstillingene for det relevante eventet. Det gjør du slik:

Sett opp Facebook Pixel for ett enkelt event.

1. Klikk på Kalender (øverst til venstre) og klikk på Administrer ved siden av det relevante eventet.
  2. Gå til Innsikt (menyen til venstre)
  3. Klikk på Facebook Pixel
  4. Lim inn din Facebook Pixel ID og klikk på Oppdater

Det kan ta opptil 24 timer før Facebook registrerer trafikk gjennom kontoen din på Facebook. Du kan da bruke Pixel'en til å spore kjøp og påmeldinger gjennom kampanjer du oppretter på Facebook.

Hva salgs data sendes til Facebook?

Ved å sette opp Facebook Pixel på Billetto blir to typer “Facebook Pixel standard events”-informasjoner sendt til Facebook:

• “Pageviews” (alle visninger av sider som har FB pixel-ID'en)
  • “Purchase” (alle billettkjøp til eventer som har FB pixel-ID'en)