Kan jeg legge til Billetto-eventene mine i min egen nettside?

Ja, det kan du.

Billetto oppretter automatisk en såkalt "billett-widget" for hvert event du oppretter. Denne widgeten kan legges inn i HTML-dokumentet på hjemmesiden eller bloggen din, slik at du kan selge billetter direkte fra din egen nettside. Slik finner du den:

For å finne widgeten må du logge inn på Billetto, klikke Kalender øverst til venstre, og deretter klikke på Administrer ved siden av det eventet du trenger en widget for. På neste side må du velge Del event fra menyen til venstre. Finn undert

1. Logg inn på Billetto og klikk på Kalender øverst til venstre
  2. Klikk på Administrer ved siden av det relevante eventet
  3. Velg Del event i menyen til venstre

Klikk på "Billett-widget" under overskriften "Bygg inn i nettsiden din". Kopier og lim inn koden der du vil ha billett-widgeten.

Etter du har kopiert og limt inn koden vil folk som besøker siden din kunne trykke på billett-widgeten for å bli ført direkte videre til Billettos side for billettkjøp, og kan trygt gjennomføre handelen gjennom våre sikre betalingspartnere.

Vis opptil flere eventer på nettsiden din

Hvis du planlegger flere forskjellige eventer og ønsker å linke til dem alle, så kan du bruke en widget for Billetto-profilen din for å dele alle eventene du arrangerer. Du finner koden ved å trykke på knappen hvor det står Del profil etter å ha trykket på brukernavnet ditt i øverste høyre hjørne.  Følg så instruksjonene over for å integrere widgeten i nettsiden din.

Obs: eventer du har lagt til som favoritter vil også bli vist. Dette gjør at du kan vise eventer som du selv ikke er arrangør for, noe som kan være praktisk hvis andre arrangerer et event på dine vegne, i et lokale som du eier, eller hvis du bare ønsker å reklamere for et godt event som du selv ikke har ansvar for.