Det er begrenset plass i lokalet. Hvordan kan jeg begrense hvor mange billetter som legges ut for salg?

Det er to måter å begrense hvor mange billetter du vil legge ut for salg.

1. Du kan rett og slett spesifisere hvor mange billetter du vil ha av hver billettype ved å skrive antallet, f.eks. 200 voksenbilletter, 200 barnebilletter etc.

2. Du kan opprette billettypene du vil ha og angi ønsket antall i ruten for kvantitet. Når du har publisert eventet ditt finner du det igjen ved å trykke på 'Kalender' øverst i venstre hjørne og deretter trykke på 'Administrer' ved siden av det relevante eventet. I menyen som kommer opp til venstre kan du gå inn på  'Totalt antall tilgjengelige billetter' for å angi hvor mange billetter som kan selges til dette eventet totalt, på tvers av billettyper.

Disse billettypene påvirkes av antallet du angir under "Totalt antall tilgjengelige billetter":

• Standardbilletter
  • Gratisbilletter
  • Fysisk avhentning
  • Påmeldinger

Disse billettypene påvirkes IKKE av antallet du angir under "Totalt antall tilgjengelige billetter":

• Donasjon
  • Kupong
  • Merchandise

Merk: hvis du velger fremgangsmåte nummer 2, så er det ikke mulig å begrense salget av en bestemt billettype til et antall som er mindre enn totalt antall tilgjengelige billetter.