Kan jeg klone et helt event for å opprette et nytt lignende event?

Ja, det kan du! Logg inn på Billetto-brukerkontoen din og klikk deg inn på Mine Events øverst til høyre. Velg den ønskede kategorien i menyen til venstre som f.eks "gjennomført events" hvor du nå vil kunne se en liste med dine gjennomførte events. Du skal nå scrolle deg ned til det eventet du ønsker å klone, så klikker du på "Dupliker event" ikonet:

Her kan du nå taste inn den oppdaterte informasjonen på eventet for å så publisere det.

Note: Husk å endre datoen for billettene under "avanserte innstillinger" på tannhjulet til høyre for billetten innen du publiserer eventet, slik at datoen på billettene passer sammen med event datoen.