Hvordan kan jeg legge til eller redigere bankinformasjonen min?

For å oppdatere bankkontoinformasjonen din må du logge inn på Billetto-brukerkontoen din og:

1. Klikke på ikonet for Kontooversikt (til venstre for profilbildet ditt øverst i høyre hjørne.

2. Klikk så på Bankinformasjon i menyen til venstre.

3. Legg til eller rediger bankinformasjonen og klikk på "Oppdater din bankinformasjon".

4. Du kan nå velge å gå tilbake for å redigere informasjonen igjen, eller bekrefte den nye informasjonen.

Noter at du ikke kan redigere bankinformasjon hvis du ikke har opprettet et event, da det kun er arrangører som har tilgang til kontooversikten.