Hvordan kan jeg skjemalegge billettsalget?

Du kan velge hvilken dato du vil at eventet skal publiseres, og du kan også velge dato for når billetter og ulike billettyper skal legges ut for salg.

For å forhåndsinnstille publiseringen av eventet, klikk på boksen for "Publiser senere" og velg datoen du ønsker at eventet skal publiseres.

For å velge når ulike billetter skal legges ut for salg, trykk på hjulet helt til høyre i feltet for billettypen (avanserte innstillinger) og velg startdato for salget av disse billettene.