Jeg har kjøpt feil billett(er). Hva kan jeg gjøre?

Det er dessverre ikke mulig å bytte en billett du har kjøpt, men hvis du har vært uheldig og kjøpt feil billetter kan du gjøre følgende: Kjøp billetten du egentlig hadde tenkt til å kjøpe, og kontakt oss her for å få refundert billetten som du kjøpte ved en feiltakelse. Husk å oppgi ordre-ID på 7 sifre for begge billettene (du finner nummeret på billettene og i e-posten som du fikk tilsendt billettene med) - dette vil gjøre det enklere for oss å behandle refusjonen.

Merk: refusjoner inkluderer ikke billettavgifter eller eventuelle transaksjonskostnader for kortbetaling på nett. Det kan ta opptil 5 hverdager før pengene er inne på kontoen din.