Jeg har kjøpt feil billett(er). Hva kan jeg gjøre?

Det er dessverre ikke mulig å bytte en billett du har kjøpt, men hvis du har vært uheldig og kjøpt feil billetter kan du gjøre følgende: Kjøp billetten du egentlig hadde tenkt til å kjøpe, og kontakt arrangøren av eventet for å få refundert den feilkjøpte billetten. Du finner en lenke til å ta kontakt med arrangøren på eventsiden, rett under navnet til arrangøren, som igjen står rett under arrangementsbildet. Arrangørens e-post vil også finnes i e-posten du mottok da du kjøpte billetten. Husk å oppgi ordre-ID på 7 sifre for begge billettene (du finner nummeret på billettene og i e-posten som du fikk tilsendt billettene med) - dette vil gjøre det enklere for oss å bearbeide refusjonen.

Merk: refusjoner inkluderer ikke billettavgifter eller eventuelle transaksjonskostnader for kortbetaling på nett. Det kan ta opptil 5 hverdager før pengene er inne på kontoen din.