Når vil jeg motta billettinntektene fra mitt event?

Inntekter fra billettsalget vil bli overført til bankkontoen din 3-5 arbeidsdager etter at eventet er avsluttet. Avhengig av hvilken bank du bruker, så vil pengene være deg i hende samme eller påfølgende dag.

• Selve arrangementsdagen eller datoen eventet slutter regnes ikke med
  • Helligdager og helger regnes ikke som arbeidsdager

Husk å fylle inn bankkontoinformasjonen din under 'Bankinformasjon' (som du finner ved å trykke på brukernavnet ditt øverst i høyre hjørne, og deretter trykker på ‘Rediger') for å unngå forsinkelser i overføringen av inntektene.