Hvordan sletter jeg et arrangement som jeg har opprettet?

Du kan ikke slette arrangementer, men du kan avlyse dem ved å først klikke deg inn på "Mine Events", øverst til høyre. Så trykker du på søppelkasse-ikonet ved siden av det relevante arrangementet som du ønsker å avlyse. Når du har trykket på "Avlys Event" vil alle billettkjøpere og inviterte gjester automatisk få en e-post som forteller dem at det har blitt avlyst. Hvis det er noen som har kjøpt billetter blir pengene refundert til billettkjøperens kredittkort.

Note: Du kan kun avlyse publiserte events som har blitt offentliggjort og ikke events som er lagret som utkast.