Hvordan planlegger jeg billettsalget? Hvordan velger jeg start- og sluttdato for billettsalget?

Du velger selv når du vil starte og avslutte billettsalget.

1. Klikk på Mine Events og deretter på Administrer og Rediger event.
  2. Skroll ned til Velg billettype.
  3. Hver billettype du har opprettet har et tannhjul som fører til "Avanserte innstillinger". Klikk her og fyll inn ønsket start- og sluttdato for billettsalget.

Hvis du ikke redigerer noen innstillinger vil billettsalget automatisk begynne når du publiserer eventet, og automatisk avsluttes når eventet starter.