Hvor finner jeg lister over deltakere til mitt event?

Du får se en full salgsoversikt for eventene dine slik:

Logg inn med Billetto-brukerkontoen din og klikk på Kalender øverst på Billetto-nettside. Finn eventet du er interessert i og trykk på Administrer, så kommer du til en Oversikt for dette eventet. På denne siden kan du se inntektene dine, hvor mange billetter du har solgt og hvor mange billetter du stadig har til salgs.

Hvis du ser i menyen til venstre, så kan du også klikke på Gjesteliste for å laste ned lister over alle som har kjøpt billett/meldt seg på i PDF eller CSV / Excel-format. PDF gjestelisten er ideell for å sjekke inn gjester i døra, da den kun inneholder gjestenes navn, mens CSV / Excel-filene innholder mer informasjon som f.eks. e-postadressee for alle som kjøpt billett.

Du kan også se en liste over individuelle bestillinger og refusjoner, samt sende billetter til gjestene dine på nytt under Bestillinger.