[VIDEO] Er Billetto virkelig gratis?

Ja. Billetto ønsker å gjøre det så enkelt så mulig for deg å arrangere unike eventer. Uansett om du planlegger å få 10 eller 10 000 gjester til ditt event, så har vi alt du trenger! Billetto er helt gratis for alle arrangører. Det koster deg ingenting å selge billetter, håndtere gjestelister og promotere og administrere eventet ditt hos Billetto. Gratisarrangementer er også helt gratis for kunder, men hvis du oppretter et gratisarrangement med billetter (f.eks. for å holde styr på hvor mange som kommer) må gjestene betale en bookingavgift. Ved kjøp av billetter hos Billetto må billettkjøper alltid betale en liten bookingavgift. Du som arrangør velger om bookingavgiften skal være inkludert i billettprisen eller komme som et tillegg. Se våre priser og avgifter for mer informasjon.