Hvordan skanner jeg billetter i døra?

Du kan skanne billetter ved å bruke Billettos mobilapp til iPhone eller iPad.

Skann billetter enkelt med telefonen din

1. Åpne Billetto-appen og logg inn med samme informasjon som når du logger inn på brukerkontoen din på Billetto.

2. Skift til organisator-mode ved å trykke på smilefjeset nederst til høyre.

3. Velg eventet du ønsker å skanne billetter for, og angi et navn på terminalen du bruker. Terminalnavnet vil gjøre det enkelt å finne igjen enheten som billettene har blitt skannet på. Gi den et navn og du er klar til å skanne billetter og/eller sjekke inn gjester ved hjelp av den interaktive gjestelistefunksjonen. Du kan også se hvor mange billetter som har blitt skannet og hvor mange som gjenstår.

Hvis du vil bruke flere telefoner for å skanne billetter, så kan du legge til en skanner på en annen enhet som en "personale"-skanner.

1. Åpne Billetto-appen på telefonen du ønsker å bruke som skanningsenhet, og logg inn.

2. Trykk på smilefjeset og velg "Tast inn arrangørkode". Du kan finne din personlige arrangørkode under din "Event-Manager" når du er innlogget på nettsiden. Denne finner du ved å trykke på brukernavnet ditt øverst i høyre hjørne og deretter trykke på knappen hvor det står "Event-Manager" under profilbildet ditt.

3. Velg et terminalnavn (f.eks. navnet til personen som skal skanne), og du er klar til å skanne med en enhet til.

Billettos mobilapp hjelper deg å administrere eventet ditt. Du finner lett ut av hvor mange billetter du har solgt, hvor mange billetter du har skannet, hvor mange gjester du har sjekket inn og hvem som ikke har kommet enda, og hvorvidt du burde få hjelp av ekstra personale til å skanne billetter. Dette vil føre til raske køer, problemfritt innslipp og fornøyde gjester.