Hvordan kjøper jeg en plassbillett på Billetto?

Du kjøper en plassbillett på Billetto på samme måte som du ville kjøpe en normal billett, med unntakelse av et ekstra ledd, hvor du skal velge din plass.

1. Finn eventet som du ønsker å kjøpe billetter til, og trykk på "Finn Billetter".

2. Velg først, hvilken seksjon du ønsker å sitte i, og velg deretter dine ønskede seter ved å trykke på de (Setene som er grå er allerede tatt). Trykk på "Accepter" etter du har tatt ditt valg.

3. Logg inn på din Billetto-konto for å avslutte ordren. Hvis du enda ikke har en konto, kan du registrere deg med din e-post adresse eller Facebook-konto. Velg, om du ønsker å legge til en avbestillingsforsikring til billetten, før du trykker på "Neste".

4. Tast inn dine bankopplysninger og trykk på "Send inn betaling" for å avslutte kjøpet.

Du vil etter kort tid motta en bekreftelses-e-post med dine billetter. Hvis du ikke mottar en e-post, kan du kontakte Billetto support. Sjekk evt. ditt spamfilter.

Stadig ikke helt med?

Sjekk ut vårt udvidet guide til kjøb av plassbillett