Er det mulig å la flere forskjellige personer med ulike roller være tilknyttet et event?

Ja, det er mulig å opprette flere forskjellige roller som er tilknyttet en felles arrangørkonto på Billetto. Slik gjør du det:

1. Klikk på ikonet for Kontooversikt til venstre for profilbildet ditt, oppe i høyre hjørne av skjermen.
2. Klikk på Rollestyring i det venstre sidepanelet
3. Tast inn navn, e-postadresse, og hvilken rolle personen skal ha. Her kan du også finne en oversikt over hvilke autorisasjoner de ulike personene og rollene har. (NB: Det er ikke mulig å legge til allerede eksisterede Billetto-brukerkontoer til nye roller).
4. Klikk på Lagre. Her vil rollen nå være synlig i bunnen av siden.

Personen du har lagt til får så en e-post, hvorfra personen kan opprette sitt eget passord.