Hvordan sletter jeg min brukerkonto på Billetto?

Hvis du ønsker å slette din brukerkonto, skal du først logge deg inn og deretter gjøre følgende: 

  1. Klikk på "Kontooversikt" (din profil øverst til høyre)
  2. Klikk på "Profil"
  3. Klikk på "Sikkerhet & Logg inn"
  4. Finn "Slett din brukerkonto" i bunnen av siden og deretter "Klikk her hvis du ønsker å slette din konto"
  5. Du skal taste inn ditt passord for å slette din konto

Det kan ta opp til 30 dager å slette din konto. Hvis du har opprettet arrangementer kan det være at vi kontakter deg for ekstra informasjon. Du vil motta en bekreftelse på e-post når din brukerkonto har blitt slettet. 

Note: Når du har forespurt om å slette din brukerkonto vil du automatisk bli logget ut. Du kan ikke logge deg inn igjen med denne kontoen. Hvis du arrangerer events med Billetto, ber vi deg vennligst kontakte support før du sletter din konto. 

Vi jobber stadig med å forbedre vår plattform og service, og vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger.