Hvilke opplysninger kan jeg få om billettsalget mitt?

Du kan se mange forskjellige typer opplysninger om billettsalget ditt hvis du går inn på Salgsstatistikk for det eventet du er interessert i.

Når du har logget inn på din Billetto-konto, klikk på Mine Events øverst i venstre hjørne og deretter på Administrer ved siden av det relevante event, så blir du ført videre til Salgsstatistikk for dette eventet. Her kan du se totale inntekter fra ditt billettsalg så langt, og du kan se hvor mange billetter som er solgt, samt hvor mange som fortsatt er til salgs. Hvis du ruller lenger ned på siden kan du også se en graf over billettsalget til ditt event.