Hva skjer hvis jeg avlyser eventet mitt?

Hvis du avlyser et event vil alle som har kjøpt billetter eller meldt seg på eventet få tilsendt en e-post som forteller at eventet er avlyst. Du kan velge å tilføye en personlig melding, f.eks. om årsaken til at arrangementet måtte avlyses eller om nye arrangementsdatoer.

Når du avlyser et event gir du Billetto retten til (men ikke ansvaret for) å gi billettinntektene tilbake til billettkjøperne. Det er ditt ansvar som arrangør å informere gjestene dine om våre refusjonsregler, samt å sørge for at kjøperne får tilbake pengene sine.

Hvis eventinntektene dine ikke dekker hele refusjonsbeløpet ber vi deg om å ta kontakt med oss innen du avlyser eventet.

Merk: I overenstemmelse med våre vilkår refunderer Billetto kun billettprisen, ikke bookingavgiften. Det tar opptil 5 arbeidsdager fra eventet er avlyst til pengene er inne på billettkjøpernes kontoer.