Hva skjer hvis jeg avlyser eventet mitt og hva skal jeg gjøre?

Hvis du skal avlyse et event, klikker du deg først inn på "Mine Events" i øverste høyre hjørne og trykker på "søppelbøtten" på ditt event. Når du gjør dette vil det bli sendt en auto e-post til dine billettkjøperne og oss angående dette. Som arrangør får du også muligheten til å skrive en personlig melding innen du avlyser eventet. Du vil få muligheten til å legge til en beskjed i e-posten med informasjon om hvorfor eventet ble avlyst og om fremtidige datoer vil bli offentliggjort.

Rett etter man har trykket på "Avlys" gir du som arrangør Billetto rett til (men vi er ikke forpliktet til) å refundere alle kjøpte billetter tilbake til kundene som har betalt. Det er arrangørens ansvar å informere kjøperne om vår refusjonspolitikk samt at dine gjester vil bli tilbakebetalt.

I det fleste tilfeller vil Billetto automatisk tilbakebetale alle billettkjøpere for deres betalte billetter når du avlyser ditt event, på dine vegne.

Skulle din omsetning ikke stemme overens med det solgte beløp i forhold til hva du har stående på ditt event, hvis du har mottatt forskudsbetaling eller lignende innen arrangementets planlagte dato, så må du gjerne kontakte oss da vi ellers ikke kan behandle ditt avlyste event. Vi kan dermed heller ikke refundere billettene til billettkjøperne.

Note: I overenstemmelse med våre vilkår refunderer Billetto kun billettprisen, ikke bookingavgiften. Det tar opptil 5 arbeidsdager fra eventet er avlyst til pengene er inne på billettkjøpernes kontoer.