Hvordan kan jeg opprette rabattkoder?

Istedenfor å opprette rabattkoder kan du lage en egen billettype for disse tilbudene/rabattene, og deretter opprette adgangskoder for å gi bestemte gjester muligheten til å kjøpe disse billettene.

Når du er inne på siden for å opprette eller redigere et event, skroll ned til undertittelen Velg billetttype og klikk på tannhjulet helt til høyre i feltet under for å komme til Avanserte innstillinger. Avmerk boksen hvor det står Mine gjester må ha en adgangskode for å kunne kjøpe billetter, så kan kun gjester med en adgangskode få kjøpe disse billettene:

Når du har publisert eventet kan du opprette adgangskoder for billettene ved å trykke på Adgangskoder i menyen til venstre på oversiktssiden (siden du kommer inn på etter å ha klikket på Administrer ved siden av et event). Når du har klikket deg inn på siden for å lage adgangskoder, kan du velge å aktivere eller deaktivere kravet om adgangskode for hver enkelt billetttype du har ute til salg. Ved å klikke på Genérer adgangskode kan du opprette en spesifikk kode og en grense for hvor mange billetter som kan kjøpes. Gjestene dine må da fylle inn adgangskoden etter å ha trykket på "Kjøp billetter" for å komme videre til transaksjonssiden.