Hvordan kan jeg opprette rabattkoder?

Istedenfor å opprette rabattkoder kan du lage en egen billettype for disse tilbudene/rabattene, og deretter opprette tilgangskoder for å gi bestemte gjester muligheten til å kjøpe disse billettene.

Når du er inne på siden for å opprette eller redigere et event, skroll ned til undertittelen Velg billettype og klikk på hjulet helt til høyre i feltet under for å komme til Avanserte innstillinger. Avmerk boksen hvor det står Mine gjester må ha en tilgangskode for å kunne kjøpe billetter, så kan kun gjester med en tilgangskode få kjøpe disse billettene:

Når du har publisert eventet kan du opprette tilgangskoder for billettene ved å trykke på Tilgangskoder i menyen til venstre på oversiktssiden (siden du kommer inn på etter å ha klikket på Administrer ved siden av et event). Når du har klikket deg inn på siden for å lage tilgangskoder, kan du velge å aktivere eller deaktivere kravet om tilgangskode for hver enkelt billettype du har ute til salg. Ved å klikke på Generer tilgangskode kan du opprette en spesifikk kode og en grense for hvor mange billetter som kan kjøpes. Gjestene dine må da fylle inn tilgangskoden etter å ha trykket på "Kjøp billetter" for å komme videre til transaksjonssiden.