Kan jeg opprette spesielle billetter for bestemte gjester?

Hvis du vil opprette en unik billett for noen bestemte gjester - f.eks. hvis du vil gi 50 % rabatt til noen bestemte personer - så kan du legge til en ny billettype under "Velg billettype" og fyll inn ønsket billettype og pris. Deretter kan du klikke på hjulet helt til høyre i feltet for din nyopprettede billettype for å komme inn på "Avanserte innstillinger". Avmerk så boksen hvor det står "Mine gjester må ha en tilgangskode for å kunne kjøpe billetter".

Når du har publisert eventet kan du opprette tilgangskoder for billettene ved å trykke på "Tilgangskoder" i menyen til venstre på oversiktssiden (siden du kommer inn på etter å ha klikket på "Administrer" ved siden av et event). Når du har klikket deg inn på siden for å lage tilgangskoder, kan du velge å aktivere eller deaktivere kravet om tilgangskode for hver enkelt billettype du har ute til salg. Ved å klikke på "Generer tilgangskode" kan du opprette en spesifikk kode og en grense for hvor mange billetter som kan kjøpes. Gjestene dine må da fylle inn tilgangskoden etter å ha trykket på "Kjøp billetter" for å komme videre til transaksjonssiden.