Kan jeg opprette tilgangskoder til billettene mine?

Ja. Når du oppretter eller redigerer et event, scroll ned til undertittelen "Velg billettype" og klikk på hjulet helt til høyre i feltet under for å komme inn på "Avanserte innstillinger". Avmerk boksen hvor det står "Mine gjester må ha en tilgangskode for å kunne kjøpe billetter", så kan kun gjester du har invitert og gitt en tilgangskode kjøpe billetter til ditt event.

Når du har publisert eventet kan du opprette tilgangskoder for billettene ved å trykke på "Tilgangskoder" i menyen til venstre på oversiktssiden (siden du kommer inn på etter å ha klikket på "Administrer" ved siden av et event). Når du har klikket deg inn på siden for å lage tilgangskoder, kan du velge å aktivere eller deaktivere kravet om tilgangskode for hver enkelt billettype du har ute til salg. Ved å klikke på "Generer tilgangskode" kan du opprette en spesifikk kode og en grense for hvor mange billetter som kan kjøpes. Gjestene dine må da fylle inn tilgangskoden etter å ha trykket på "Kjøp billetter" for å komme videre til transaksjonssiden.