Hvordan kan jeg samle inn ekstra informasjon om gjestene mine?

Hvis du trenger ekstra informasjon fra gjestene dine kan du opprette egendefinerte felt som gjestene må fylle ut før de gjennomfører transaksjonen.

Finn eventet ditt ved å trykke på Kalender øverst til venstre, og legg til egendefinerte felt ved å gå til Administrer > Egendefinerte felt

La oss for eksempel si at du planlegger et show med middag, og du vil spørre gjestene om de har noen matpreferanser eller allergier.

1. Velg en tittel for å beskrive feltet

2. Fyll inn øvrig informasjon

3. Velg om feltet skal være obligatorisk å svare på for å komme videre eller ikke.

4. Velg hva slags type felt det skal være; velg en multiple choice-meny for å gi noen ulike alternativer, "større tekstfelt" for å gi god plass til svaret, eller "tekst" for å la dem svare med en enkelt setning.

5. Velg om du vil stille spørsmålet en gang per ordre, eller en gang per billett i ordren. Hvis målet er å få informasjon om hver enkelt gjest, velg å stille spørsmålet en gang for hver billett.

6. Hvis du vil at denne informasjonen skal vises på billetten kan du velge dette i siste steg. Spesifiser hvilken billettype og aktiver denne funksjonen.

Nå kommer gjestene dine til å få fylle inn informasjonen du trenger når de bestiller billetter, før de kommer til betalingssiden.