Kan jeg laste ned en liste over alle som har kjøpt billetter eller meldt seg på mitt event?

Istedenfor å laste ned lister over deltakere kan du velge å få den tilsendt på e-post.

Finn eventet ditt ved å trykke på Mine Events øverst til venstre og deretter på Administrer ved siden av det relevante eventet. I menyen til høyre kan du nå finne Last ned gjesteliste. Klikk her, velg den filtypen du vil ha og fyll inn e-postadressen du vil ha den sendt til.

PDF-fil

Med denne filtypen får du en gjesteliste med navn gruppert etter billettypen de har kjøpt, og listen viser kun gjestenens navn, ordrenummer og strekkoden til billettene deres. Denne listen er praktisk å ha hvis du skal krysse av navn i døra.

XLS-fil

Når du laster ned denne filtypen får du det meste av tilgjengelig informasjon om gjestene dine og billettene deres. Listen er ordnet i kronologisk rekkefølge etter når billettene ble bestilt, og inkluderer informasjon om tilgangskoder og informasjon som du har samlet inn (hvis du har samlet inn noe). For å se og redigere XLS-filen, må du åpne den på en enhet som har programvare for regneark.

CSV-fil

Når du laster ned denne filtypen får du det meste av tilgjengelig informasjon om gjestene dine og billettene deres. Listen er ordnet i kronologisk rekkefølge etter når billettene ble bestilt, og inkluderer informasjon om tilgangskoder og informasjon som du har samlet inn (hvis du har samlet inn noe). For å se og redigere CSV-filen, må du åpne den på en enhet som har programvare for regneark.

E-postliste

Dette er en enkel .txt-fil som består av e-postadressene til alle gjestene separert med kommaer, slik at du enkelt kan kopiere alle e-postadressene hvis du vil sende ut informasjon via e-post.

Gjesteliste som er kompatibel med Attendium

Dette er en .xls-fil designet for å være kompatibel med gjesteliste-appen vår Attendium. Den inkluderer informasjon som navn, e-postadresser og strekkoder, og er sortert etter transaksjoner heller enn selvstendige billetter.