Hva slags bilder kan jeg laste opp på eventsiden min?

Du kan velge akkurat det bildet du selv ønsker å bruke for å representere ditt event. Basert på våre erfaringer vil vi råde deg til å velge et bilde som forteller noe om hva eventet handler om, og som har minst mulig tekst (spar detaljene til eventbeskrivelsen).

Når det gjelder dimensjoner og format, vennligst bruk en JPG- eller PNG-fil, ideelt sett i størrelsen 1440x600px. Hvis bildet ditt er for stort får du muligheten til å beskjære det når du har lastet det opp.