Må gjestene mine opprette en brukerkonto hos Billetto for å kunne kjøpe billetter til mitt event?

Ja, hvis det er første gang de bruker Billetto kommer vi til å spørre dem om å opprette en Billetto-konto. Dette gjør det enklere for dem å holde styr på billettene de kjøper på Billetto.

Deltakere trenger bare å fylle inn sitt fulle navn og e-postadresse, så blir billettene sendt til dem når de melder seg på ditt event. Du kan også selv velge å tilføye flere felt som skal fylles ut, som f.eks. 'Alder' eller 'Medlemskap'. Du kan tilføye flere felt ved å klikke på knappen for Egendefinerte felt, som du finner i menyen til venstre etter å ha trykket på Kalender og Administrer ved siden av det relevante eventet. Du må ha opprettet og lagret eventet før du kan tilføye ekstra felt.