Hvordan avlyser jeg eventet mitt?

For å avlyse et event må du trykke på Kalender øverst i venstre hjørne, finne det relevante arrangementet og deretter trykke på søppelkasseikonet helt til høyre i feltet for eventet du vil avlyse. Dette fører til at eventet blir avlyst, og alle som har kjøpt billetter eller meldt seg på vil automatisk få tilsendt en e-post som forteller dem at eventet har blitt avlyst. Du vil også få muligheten til å tilføye en egen beskjed, som f.eks. om årsaken til avlysningen eller en eventuell ny dato for arrangementet.

Når du avlyser et event gir du Billetto retten til (men ikke ansvaret for) å gi billettinntektene tilbake til billettkjøperne. Det er ditt ansvar som arrangør å informere gjestene dine om våre refusjonsregler, samt å sørge for at kjøperne får tilbake pengene sine.

Hvis eventinntektene dine ikke dekker hele refusjonsbeløpet ber vi deg om å ta kontakt med oss innen du avlyser eventet.

Merk: I overenstemmelse med våre vilkår refunderer Billetto kun billettprisen, ikke bookingavgiften. Det tar opptil 5 arbeidsdager fra eventet er avlyst til pengene er inne på billettkjøpernes kontoer.