Hvordan kan jeg opprette flere typer billetter for mitt event?

Når du oppretter eller redigerer et event kan du gå til "Velg billettype" og legge til så mange forskjellige billettyper du måtte ønske ved å klikke på "Legg til ny billettype". For å komme til avanserte innstillinger må du trykke på hjulet helt til høyre i feltet for billettypen du vil redigere.

Hvis du har spørsmål eller ideer til andre billettalternativer så ikke nøl med å sende oss en melding ved å trykke på "Kontakt" overst til høyre på siden.