Hvor finner jeg kontaktinformasjon til mine gjester?

Når du er logget inn på din Billetto-konto kan du laste ned lister med kontaktinformasjon til alle som har kjøpt billett eller meldt seg på ditt event. Du finner disse gjestelistene ved å klikke på Mine Events øverst til venstre og deretter trykke på Administrer ved siden av det relevante eventet. Du vil så bli sendt til Registreringsstatistikk. I menyen til venstre kan du så finne Last ned gjesteliste og derfra laste ned lister med e-postadresser og annen informasjon som XLS-fil, PDF-fil eller CSV-fil.

Du kan også finne individuelle deltakere og e-postadressen deres under Ordrebehandling. Her kan du også be om å refundere billetter, sende billetter til gjester på nytt eller videresende billetter til en gjest hvis de f.eks. har oppgitt feil e-postadresse da de kjøpte billetten.