Hvor kan jeg finne en oversikt over inntekter og billettsalg for mitt event?

Hvis du trykker på brukernavnet ditt øverst til høyre og deretter finner eventet du er interssert i på listen over dine eventer, kan du trykke på "Administrer" ved siden av det relevante eventet. Du blir da ført videre til en oversiktside hvor du får se hvor mange billetter du har solgt, inntektene fra billettsalget, samt hvor mange billetter du har igjen.