E-faktura

E-faktura er en valgfri funksjon som gjør det mulig for dine potensielle billettkjøpere å be om betaling via e-faktura.

Hvordan fungerer det?

1. Du må aktivere E-faktura funksjonen på din Billetto konto. (lenger ned ser du hvordan)

2. Billettkjøperne kan nå velge å betale via faktura.

3. Billettkjøperne fyller ut den relevante informasjonen for ordren. Vi vil deretter sende en bekreftelse til deg over e-post.

4. Du kan nå sende billettkjøperne en faktura ut fra ditt eget system.

5. Når du kan se at en billettkjøper har betalt for fakturaen kan du logge deg inn på din Billetto konto or markere ordren som betalt. Deretter vil vårt system automatisk generere billetter til billettkjøperen og sende de ut.

Hvordan aktiverer man E-faktura:

1. Du logger inn på din Billetto konto.
  2. Klikker på kontooversikt øverst til høyre
  3. Klikker på Betalingsalternativer
  4. Klikker på E-faktura innstillinger, deretter krysser du av i enable og lagrer
  5. E-faktura er nå aktivert på din profil.

Hvordan håndterer man E-faktura:

1. Når du har mottatt en bekreftelse fra oss over e-post genererer du en faktura fra ditt eget system og sender denne over e-post til billettkjøperen.
  2. Når denne er betalt logger du deg inn på din Billetto konto.
  3. Deretter klikker du deg inn på kontooversikt øverst til høyre og velger Betalingsalternativer -> E-faktura til venstre i menyen.
  4. Finn den ønskede fakturaen og klikk på knappen markert som betalt for å sende billetter til billettkjøperen. Her vil alle dine kunders ordre ligge.

Note: Du må ha opprettet et event for at denne funksjonen skal kunne vise seg.