Kan jeg få tilbakebetaling via Event Manager?

Ja, du kan godt gjøre refusjoner via Event Manager. Det er imidlertid kun mulig å tilbakebetale ordre som er gjennomført via Event Manager. Vennligst bemerk at hvis det er flere personer som selger billetter gjennom vår app, så vil refusjonen være begrenset til det angitte terminalnavn. Dette betyr at hvis en ordre er gjennomført fra terminal X, så kan denne kun bli tilbakebetalt fra terminal X. Terminal Y vil ikke ha adgang til terminal X sine ordre.

• Klikk Show order nederst i venstre side av Event Manager-funksjonen
  • Velg den orderen som du vil tilbakebetale og trykk Refund order
  • Hvis du er sikker på at du vil tilbakebetale, trykk Yes
  • Hvis ordren tilbakebetales vil det bli vist en grønn beskjed med teksten Refund complete

Tilbakebetalinger kan kun gjennomføres med den opprinnelige betalingsmetoden. Dermed kan kontantbetalinger kun bli tilbakebetalt i kontant, kredittkort-betalinger kan kun bli tilbakebetalt gjennom kredittkort terminalen.