[ENTERPRISE] Hvordan oppretter jeg en kampanje med en kode på mitt event uten sitteplasser?

Uten sitteplasser

• Gå til event- eller kontoniveaukampagner
  • Klikk Opprett kampanje → Skriv inn navn på kampanjen → Klikk OpprettSk_rmbillede_2017-10-12_kl._10.46.07.png
  • Kampanjevilkår: Generer unik kode
  • Skriv inn kode
  • Hvis koden er begrenset til X antall transaksjoner, skriv så inn antall transaksjoner. Hvis ingenting blir skrevet inn vil dette være ubegrenset.
  • Lagre kampanjevilkårSk_rmbillede_2017-10-12_kl._10.47.00.png

Mulighet 1

• Kampanje-effekt: Still inn pris per billett-type
  • Velg billett-type
  • Skriv inn pris på billett-type
  • Lagre kampanje-effekt Sk_rmbillede_2017-10-12_kl._10.47.35.png

Mulighet 2

• Kampanje-effekt: Lås opp for billett-type
  • Velg mellom dine skjulte billett-typer (billett-type skal markeres som skjult under event-opprettelse)
  • Hvis koden er begrenset til X antall billetter, skriv så inn antall billetter. Hvis ingenting blir skevet inn så vil dette være ubegrenset.
  • Lagre kampanje-effekt. Sk_rmbillede_2017-10-12_kl._10.48.06.png

Mulighet 3

• Kampanje-effekt: Still inn rabatt i prosent (NB: På konto nivå kan du kun velge Still inn rabatt i prosent)
  • Skriv inn rabattprosent
  • Lagre kampanje-effektSk_rmbillede_2017-10-12_kl._10.48.34.pngBemerk: Kampanje muligheten er kun tilgjengelig for Enterprise-kunder på nåværende tidspunkt. Vil du gjerne høre mer? Det er bare å kontakte oss.