[ENTERPRISE] Hvordan oppretter jeg en kampanje med antall samlet billetter i innkjøpskurv?

Kampanjer med rabatt for antall samlet billetter i innkjøpskurv kan opprettes både på event- og konto nivå.

1. Klikk Opprett kampanje → Skriv inn navnet på kampanjen → Klikk Opprett

2. Kampanjevilkår: Antall samlet billetter i innkjøpskurv

3. Velg regel fra listen

4. Tast inn værdi

5. Lagre kampanjevilkår

6. Kampanje-effekt: Still inn Still inn rabattprosent

7. Tast inn rabatt i prosent

8. Lagre kampanje-effekt

9. Start kampanje

Bemerk: Kampanje muligheten er kun tilgjengelig for Enterprise kunder på nåværende tidspunkt. Vil du gjerne høre mer? Det er bare å kontakte oss.