Hvordan fungerer Event Manager-appen?

 

Sitteplasser

  • Bekreft/skift terminalnavn
  • Velg de(n) ønskede billett type(r) (eller søk etter en kategori for å vise de tilgjengelige billettene tilknyttet denne kategorien) 
  • Velg deretter setekategorien 
    • For å legge til mer enn en, så kan du klikke på det lille nummerfeltet i ordrevisningen og taste det inn- klikk 'Ferdig' og du er ferdig. 
    • For å slette en billett, swipe til venstre på billetten og klikk 'Slett'. For å slette hele ordren skal du klikke på den lille søppelbøtten i toppen og bekrefte
    • For å sende billetten og kvitteringen via e-post skal du klikke på den lille konvolutten i toppen, taste inn e-posten og klikke 'Ferdig'
  • Velg betalingsform, kontant eller kredittkort→ bekreft
  • Som standard, er alle billetter satt til 'Gå inn nå', noe som betyr at de vil bli scannet når ordren er gjennomført. Hvis det gjelder et individuelt tilfelle hvor kunden skal skrive inn senere så klikk på Menu → marker 'Show option runtime' som grønn → 'Ferdig'. Du kan nå velge mellom 'Gå inn nå' og 'Gå inn senere'
    • Denne innstillingen kan endres via Til settings on web
  • For å refundere en ordre, gå til 'Vis ordrer' → finn ordren med Ordre-ID → klikk på ordren → klikk 'Refunder ordre'

 

 Ikke sitteplasser

  • Bekreft/skift terminalnavn
  • Velg de(n) ønskede billett(er)
    • For å legge til mer enn en, kan du enten klikke på billett-navnet helt til du når det ønskede antall eller så kan du klikke deg inn på det lille nummerfeltet i ordreoverblikket og skrive det inn der - trykk 'Ferdig' når du er ferdig
    • For å slette en billett skal du swipe til venstre på billetten og klikke 'Slett'. For å slette hele ordren skal du klikke på den lille søppelbøtten i toppen og bekrefte
    • For å sende billetten og kvitteringen via e-post skal du klikke på den lille konvolutten i toppen, taste inn e-post og klikke 'Ferdig'
  • Velg betalingsmetode; kontant eller kredittkort → bekreft
  • Som standard, er alle billetter satt til 'Gå inn nå', noe som betyr at de vil bli scannet når ordren er gjennomført. Hvis det gjelder et individuelt tilfelle hvor en kunde skal skrive inn senere skal du da klikke på Menu → marker 'Show option runtime' som grønn → 'Ferdig'. Du kan nå velge mellom 'Gå inn nå' og 'Gå inn senere'
    • Denne innstillingen kan endres via Til settings on web
  • For å refundere en ordre skal du gå til 'Vis ordrer' → finn ordren med Ordre-ID → klikk på ordren → klikk 'Refunder ordre'