Hvordan logger jeg inn på Event Manager-appen?

Logg inn på Event Manager-appen ved hjelp av ditt events Arrangør nøkkel og Terminalnavn. Gå til Menu øverst for å tilkoble en termisk printer (hvis mulig), rediger din header for kvitteringer osv. Her kan du også finne rapporter om beløp,  multiscanner samt å kunne logge deg ut.

Klikk på event→ her vil du nå få et komplett overblikk over scannet/forventet billetter og du kan velge om du ønsker å selge eller scanne billetter.