Kan jeg få et brukerdefinert link til mitt event?

Når du oppretter et event på Billetto, genererer du et nytt event-ID. Dette er et unikt nummer, som hjelper Billetto med å identifisere ditt event og alt knyttet til det. Dette er også et nummer, som er inkludert i URL'en (linken) til ditt event og gjør det lettere å finne og administrere ditt event (og alle tilbakevendende events).

Ditt event URL vil se noenlunde sånn her ut:

https://billetto.no/e/12345

men denne varianten kan også fungere:

https://billetto.no/e/tittel-på-mitt-event-tickets-12345

Det er et par årsaker som forklarer strukturen til denne URL'en.

1. Velger du å endre navnet på eventet eller redigere det, behøver du ikke å endre dine links til det noen andre steder.

2. På denne måten unngår du at linken kan bli tatt av en arrangør med lignende eventnavn.

3. Det virker bedre med Google.

Hvis du gjerne vil opprette et brukerdefinert URL som inneholder ditt eventnavn, anbefaler vi at du bruker en service til linkforkortelse, slik som bit.ly. Husk at din korte link stadig virker selv om navnet endrer seg.