[ENTERPRISE] Hvordan oppretter jeg kampanjer på event nivå?

Kampanjer opprettet på event nivå vil kun påvirke det utvalgte eventet. Dette betyr at kampanjen ikke kan brukes på tvers av events. Når en kampanje er aktiv kan du ikke lenger redigere den. Hvis du har bruk for å gjøre en endring vil du være nødt til å stoppe den aktive kampanjen og opprette en ny.

For å opprette en kampanje på event nivå skal du logge inn på din Billetto-arrangørprofil og:

1. Gå til Kalender
  2. Klikk Administrer rett ved siden av ditt event
  3. Velg Kampanjer i venstre sidefelt
  4. Tast inn navnet på din kampanje og klikk Opprett
  5. Legg til et vilkår ved å klikke på + ved siden av Kampanjevilkår-seksjonen. Du kan velge et vilkår avhengig etter hva du vil at kampanjen din skal kunne gjøre. Les mer om dine muligheter her.
  6. Legg til en effekt ved å klikke + ved siden av Kampanje-effekter-seksjonen. Still inn rabattprosent for å velge hvilken rabatt du vil tilby dine billettkjøpere.
  7. Lagre både vilkår og effekt ved å klikke på den lille boksen på høyre side.
  8. Klikk Start i toppen av siden når din kampanje er klar. Du er nå klar til å aktivere din kampanje på event nivå.

Du finner følgende typer kampanjer i ditt overblikk:

• Aktiv: Aktive kampanjer som ikke kan redigeres.
  • Kladde: Kampanjer som er kladder er enda ikke aktive og du kan derfor redigere som du vil. Hvis du ønsker at endre navnet på en kladdekampanje skal du kunne taste inn det nye navnet og klikke Skift (se screenshot nedenfor).
  • Avsluttet: Her finner du en oversikt over alle dine avsluttede kampanjer. Du kan slette disse hvis du ikke lenger vil ha de synlig. Avsluttede kampanjer kan ikke startes om igjen.
  • Inherited: Kampanjer som er opprettet på konto nivå. Du kan starte og avslutte disse kampanjene på event nivå som du vil, men kampanjene kan ikke redigeres.

Bemerk: Kampanje muligheten er på nåværende tidspunkt kun tilgjengelig for Enterprise kunder. Vil du gjerne høre mer? Det er bare å kontakte oss.

Note: This feature has been updated since the article has been published. An updated version of the article is available in English. Just switch the language at the top-right of the page.