[ENTERPRISE] Hvordan oppretter jeg en kampanje på konto nivå?

For at opprette en kampanje på konto nivå skal du logge inn på din Billetto-arrangørprofil og:

1. Gå til Kampanjer i øverste menylinje
  2. Klikk Opprett Kampanje
  3. Tast inn navnet på din kampanje og klikk Opprett
  4. Legg til et vilkår ved å klikke på + ved siden av seksjonen Kampanjevilkår. Du kan velge et vilkår avhengig av hva du vil kampanjen skal kunne gjøre. Les mer om dine muligheter her.
  5. Tilføj en effekt ved at klikke på + ved siden af seksjonen Kampanje-effekter. Still inn rabattprosent for å velge hvilken rabatt du vil tilby dine billettkjøpere.
  6. Lagre både vilkår og effekt ved å klikke på den lille boksen på høyre side.
  7. Klikk Start øverst på siden når din kampanje er klar. Du er nå klar til å aktivere din kampanje på event nivå.

Du finner følgende type kampanjer i ditt overblikk:

• Aktive: Aktive kampanjer som ikke kan redigeres.
  • Kladde: Kampanjer som er kladder er enda ikke aktive og du kan derfor redigere som du vil. Hvis du ønsker at endre navnet på en kladdekampanje skal du kunne taste inn det nye navnet og klikke Skift.
  • Avsluttet: Her finner du en oversikt over alle dine avsluttede kampanjer. Du kan slette disse hvis du ikke lenger vil ha de synlig. Avsluttede kampanjer kan ikke startes om igjen.

Bemerk: Kampanje muligheten er på nåværende tidspunkt kun tilgjengelig for Enterprise kunder. Vil du gjerne høre mer? Det er bare å kontakte oss.

Note: This feature has been updated since the article has been published. An updated version of the article is available in English. Just switch the language at the top-right of the page.