[ENTERPRISE] Hvilke muligheter har jeg for kampanjer?

Du har forskjellige muligheter alt etter hva slags type kampanje du gjerne vil opprette:

• Du kan velge "Tid" som et vilkår hvis du ønsker å opprette early bird-billetter.
  • Du kan velge å laste opp en "Målgruppe", hvis du for eksempel har en gruppe medlemmer som du gjerne vil gi et særegent tilbud til.
  • "Antall billetter i innkjøpskurv" lar deg gi en rabatt hvis en billettkjøper bestiller et bestemt antall billetter.
  • Du kan velge hvilken "Salgskanal" som ditt tilbud skal kunne være gyldig på; f.eks. hvis du ønsker å gi en rabatt på alle online-transaksjoner.
  • Ut over det kan du også "Generere unik kode", som, når aktivert på eventet, gir en angitt rabatt i prosent.

Bemerk: Kampanje muligheten er på nåværende tidspunkt kun tilgjengelig for Enterprise kunder. Vil du gjerne lære mer? Det er bare å kontakte oss.